Diari La Veu del País Valencià
Ciclorutes als arbres monumentals de la Ribera
DIUMENGE 2N AL PI GRAN

Durant els sis anys d’existència de La Ribera en Bici hem fet diverses ciclorutes als nostres espais naturals, al Xúquer, als pobles, als horts ecològics, a les instal·lacions d’energies renovables, a les séquies i canals, i també hem fet algunes bicicletades reivindicatives, masses crítiques, bicifestacions en defensa de l’Ensenyament i la Sanitat Públics i de Qualitat, marxes a les Trobades d’Escoles en Valencià, etc. Sempre a pedal, hem recorregut les dues Riberes de N a S i d’E a O, gaudint, aprenent, estimant i cuidant el nostre territori.

I ara, al llarg d’aquest curs anem a dedicar les següents ciclorutes a visitar i conéixer els arbres monumentals de la comarca, per abraçar-los i celebrar la seua existència, conscienciar sobre la necessitat de salvaguardar-los i, com no, per a seguir gaudint de la bici, de la bona companyia i del nostre entorn privilegiat (si el cuidàrem). De pas mesurarem aquests arbres i calcularem, aproximadament, les seues dimensions i edat.

Farem una cicloruta per mes i començarem el proper diumenge, 2 de novembre, visitant el Pi Gran, situat a uns 8 km d’Alzira. Eixirem a les 9:30 del matí de la Plaça Major. Cal dur aigua, roba còmoda, impermeable per si de cas i, si voleu, alguna coseta per a picar. Tornarem a dinar en casa, cap a les 13:00 h.

Com sempre, el casc és recomanable per a tots i obligatori per als menors.

Cadascú és responsable del que fa i els xiquets han de vindre acompanyats d’algun major.

La Ribera en Bici

Comparteix

Icona de pantalla completa