Exposició de Toni Cabo a l'Octubre CCC de València

22 novembre 2014 01:00h
Des del 07.11.2014 fins al 23.11.2014
 

Boro, el còmic, de Toni Cabo

15 anys d'historietes en valencià

Inauguració: divendres 7 de novembre a les 19.30h amb el seu autor Toni Cabo, Sento Llobell (autor de còmics), Álvaro Pons (crític), Paco Camarasa (editor) i Pau Marqués (escriptor i guionista de còmics)

Toni Cabo és actualment un dels il·lustradors valencians més coneguts i un referent en el món de la historieta infantil en català. Ha il·lustrat una trentena de llibres de narrativa infantil i juvenil per a les editorials més importants del país. Vinculat des dels seus inicis a les revistes Camacuc, Tretzevents, Esquitx o Piu-Piu, és el creador de les genials historietes de Boro, Moro i Puromoro, l'encantadora Lucrècia, personatge inspirat en la infantesa de Lucrècia de Borja, de l'emblemàtica Georgina, la sèrie humorística Domèstics i les delicioses tires còmiques d'en Boro, publicades en la revista catalana Tretzevents. Ha participat en diverses exposicions col·lectives d'il·lustració. Seleccionat per la OEPLI en la Biennal d’Il·lustració de Bratislava, 2003 així com els storyboards de l'original sèrie d’animació en plastilina Caracolímpics de la Productora Truca Films i La Cinquième (Canadà).

El seu treball creatiu el desenvolupa com a il·lustrador i autor d'historieta, i servint-se d'aquest recurs, el del còmic, per apropar els xiquets i xiquetes l'interés de la lectura i el còmic en català.
 

Aquesta exposició forma part de les activitats paral·leles de la 2a Plaça del Llibre

Entrada lliure.
Horari de visites
-De dilluns a divendres: de 9h a 21h
-Dissabtes matí: de 10h a 14h
-Dissabtes vesprada, diumenges i festius tot el dia: tancat (excepte en els casos que hi haja altres activitats)


 

Descargas

next