Diari La Veu del País Valencià
Inauguració exposició Mª Teresa Pastor
El passat dilluns, dia 3, a la Societat Coral El Micalet va tindre lloc la inauguració de l’exposició de pintura de la xativina Mª Teresa Pastor, amb una mostra de la seua obra pictòrica a base de bodegons i paisatge urbà.

Les dues fotos representatives de la inauguració de l’ exposició de Mª Teresa Pastor al Micalet dedicada a Bausset. Com sempre regalem algún quadre alguna persona o institució que s’haja destacat en la defensa de determinats valors cívics, en aquest cas la família Bausset, representada per la seua filla Matilde, i a l’associació d’Amistat Jueu-Cristiana, representada pel seu president Francesc Fontana, juntament al president de la comunitat istaelita de València Isaac Sananes.

A l’associació d’Amistat Jueu-Cristiana ho férem per fomentar les relaciones fraternals amb el poble jueu; per ajudar a divulgar la cultura, memòria històrica, costums i tradicions hebrees; i per rehabilitar el nom del poble jueu, front als atacs perpetrats al llarg de la nostra història. A la Comunitat Isralita, com una reparació simbòlica per les esmentades agressions i persecucions.
Piera (director artístic de la sala d’art del Micalet) , família Buforn-Pastor, Fontana, darrere Isaac Sananes, Moreno (en representació de la tertúlia de Bausset al Micalet, i Cristina Escribà (directiva del Micalet)

Rafel Buforn

Comparteix

Icona de pantalla completa