Diari La Veu del País Valencià
La Universitat de València i Caixa Popular
La Universitat de València i Caixa Popular oferiran formació relacionada amb l’economia social

La Universitat de València i Caixa Popular disposen d’un conveni de col·laboració en el qual s’estableix un marc d’actuació entre les dos institucions per a realitzar activitats de formació especialitzada, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.

Fruit d’aquest acord, durant les pròximes setmanes ambdues institucions han programat dos tipus activitats formatives gratuïtes relacionades amb l’economia social.

D’una banda, els cursos d’emprenedoria social, que s’impartiran de forma intensiva durant un dia, en les poblacions de Gandia (12 de novembre), Burjassot (19 de novembre) i Torrent (26 de novembre).

Per un altre, la realització de les Jornades de Sensibilització d’Economia Social per a la Prestació de Serveis Públics Locals que es desenvoluparà a Gandia (11 de novembre), Alaquàs (18 de novembre), Canals (25 de novembre) i Sueca (2 de desembre).

Aquestes jornades i cursos els impartiran professors de la Universitat de València i van dirigits al públic en general i especialment a tècnics d’Ajuntament i responsables polítics.

Caixa Popular com a entitat amb una forma de fer banca diferent i més social, recolza totes aquelles iniciatives relacionades amb la formació que contribuïsquen a millorar, enriquir i vertebrar a la societat valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa