Diari La Veu del País Valencià
Dia de la Bandereta de Creu Roja
Els socis de Caixa Popular participen en el Dia de la Bandereta de Creu Roja

Per segon any consecutiu les oficines de Caixa Popular de la ciutat de València van participar en el Dia de la Bandereta de Creu Roja, en el qual es pretenia recaptar fons per a destinar-los, per primera vegada a una causa concreta: recolzar als xiquets i xiquetes perquè puguen aconseguir l’èxit escolar.

L’equip humà de Caixa Popular, com a voluntaris, van instal·lar en les portes de les oficines les taules recaptatòries juntament amb les tradicionals guardioles i van col·laborar activament al llarg de tota la jornada amb aquesta causa tan solidària.

“La solidaritat és un dels valors fonamentals de Caixa Popular i accions com el Dia de la Bandereta ens permeten tangibilizar-ho i ser coherents”, va afirmar José Mª Company, director del Departament de Negoci-Màrqueting de l’entitat.

Els socis i sòcies de la cooperativa de crèdit també van convidar a les seues taules a nombroses associacions veïnals, organitzacions benèfiques i diferents col·lectius dels barris on se situen les oficines a participar en aquesta cita històrica.

“Aquesta jornada ha sigut molt positiva per a tots perquè hem unit esforços i ens hem implicat juntament amb les organitzacions dels barris per a recaptar fons i assegurar l’èxit escolar en el nostre país i evitar així que cap xiquet o xiqueta es quede exclòs”, va recalcar el representant de Caixa Popular.

La cooperativa de crèdit valenciana col·labora activament amb Creu Roja i recolza les iniciatives que l’organització realitza.

Comparteix

Icona de pantalla completa