Diari La Veu del País Valencià
X Cicle Cultural al voltant de la Dolçaina
LA SC EL MICALET PORTA A TORRENT EL X ANIVERSARI DEL CICLE DE LA DOLÇAINA

La Societat Coral el Micalet, que enguany complix una década del seu Cicle Cultural al voltant de la Dolçaina, ha triat la localitat valenciana de Torrent aquest dissabte 15 de novembre, a partir de les 17:45 hores, com a lloc per continuar amb les seues celebracions.

Així, la jornada torrentina del s’iniciarà amb una concentració de les colles de dolçainers en la Plaça Major, per a començar, a partir de les 18:00 hores, una cercavila pels carrers de Torrent a ritme de tabal i dolçaina.

Aquesta activitat compartirà lloc i hora amb teatre de carrer, danses, cant d’estil i música clàssica. A més a més, amb la Muixeranga de València i albades es farà un homenatge especial a diverses persones del món de la cultura i de l’ensenyament a Torrent.

A partir de les 20:00 hores, a l’estació del metro de Torrent, s’interpretarà la peça ‘Processó de la Memòria’, amb tabals i dolçaines, en homenatge a les víctimes de l’accident del 3 de juliol de 2006.

Per acabar els actes d’aquesta jornada en Torent del X Cicle Cultural al voltant de la Dolçaina, es celebrarà un sopar i un concert al Centre Social Autogestionat ‘La Llavor’.

La SC el Micalet ja va iniciar, a finals de setembre, una mostra de la década d’aquest cicle en cartells a la seua sala d’exposicions i un gran acte dolçainer en l’Espai Rambleta, per tal de donar inici a les activitats del X aniversari del Cicle Cultural al voltant de la Dolçaina.

Comparteix

Icona de pantalla completa