El pròxim dissabte 22 de novembre torna la Colla Verda

21 novembre 2014 01:00h
Després d’estrenar en octubre la temporada d’activitats de la tardor visitant la Finca de Penya (Marjal d’Almardà-Almenara), el pròxim dissabte 22 de novembre torna la Colla Verda. El grup de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), que coordina Acció Ecologista-Agró, convoca per a este mes de novembre una nova plantació de flora dunar en els muntanyars d’Almardà.

L’activitat arrancarà a les 10:00 hores a la Casa Penya, el futur centre d’educació ambiental de la Marjal d’Almardà, on actualment tenim les 600 plantes autòctones amb les quals pintarem de verd la platja. Estes plantes han sigut facilitades pel CIEF (Centre per a la Investigació i Experimentació Forestal) de la Generalitat Valenciana i amb elles volem posar el nostre granet d’arena per a conservar i millorar l’ecosistema dunar de la platja d’Almardà.

Les dunes, també anomenades muntanyars, són ecosistemes molt fràgils que sobreviuen entre la terra i la mar gràcies a una vegetació molt específica que fa possible, entre altres avantatges, que l’arena de la platja no acabe en el fons de la mar. Si vols participar en este voluntariat ambiental i conéixer els tresors botànics que esguiten el nostre litoral i la funció ecològica que complixen, només has d’enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonar pel matí al 962 690 854.
 
 
T’esperem per a pintar de verd els muntanyars d’Almardà!!!
 

 
next