Diari La Veu del País Valencià
Presentació del llibre ‘La Vieta. Una aproximació al ferrocarril de via estreta Carcaixent-Dénia’
presentació del llibre “La Vieta. Una aproximació al ferrocarril de via estreta Carcaixent-Dénia” que tindrà lloc el proper dia 29 de novembre, dissabte, a les 19.00 hores a l’auditori municipal de les Dominiques.
El llibre és obra de Josep Vicent Bataller, José Manuel Fernández i Fernando Rodríguez i és una reedició d’aquell llibre que es va publicar per iniciativa de Paco Agulló en 2003 i que es va exhaurir ràpidament. Ara es reedita per iniciativa de Carcaixent M’agrada i Edicions 96. En aquesta ocasió el text ha sigut revisat i ampliat amb nove dades i testimonis. També s’ha incorporat abundant material gràfic inèdit que ha estat cedit desinteressadament per moltes persones de Carcaixent. Més de 120 fotos i documents per entendre com era el tren i quina importància va tindre per al nostre poble.
Entre d’altres novetats, el llibre també inclou un llistat de totes les persones de Carcaixent que es declaraven ferroviaris als padrons d’habitants de 1915 i 1935, així com un escalafó de la companyia de ferrocarrils amb tots aquells treballadors que es dedicàven al manteniment de la via.
El llibre es podrà adquirir el dia de la presentació pel 15 euros.
Si voleu reservar-lo, podeu fer-ho responent aquest correu o telefonant al 617785441.
Carcaixent M’agrada

Comparteix

Icona de pantalla completa