Diari La Veu del País Valencià
‘La ILC i l’ensenyament de literatura catalana: projecte i recursos didàctics’
El Tempir organitza la conferència “La ILC i l’ensenyament de literatura catalana: projectes i recursos didàctics” amb Laura Borràs el 27 de novembre

A fi de millorar l’ensenyament de la literatura catalana entre l’alumnat, El Tempir organitza amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) la conferència “La ILC i l’ensenyament de literatura catalana: projecte i recursos didàctics” a càrrec de la doctora Laura Borràs, directora de la ILC. L’objectiu d’aquest acte és que el professorat que hi assistisca conega tots els projectes i recursos que la ILC ofereix en format TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i en altres suports perquè l’alumnat se senta atret, motivat i interessat pel coneixement de la nostra literatura.

Es tracta de posar a l’abast del professorat tota una sèrie d’eines que en faciliten la divulgació i la tasca docent a l’aula. Per això, us convidem a assistir a aquest acte que tindrà lloc el pròxim 27 de novembre, a les 18.30 h, a la sala de conferències de la Mútua Il·licitana MAZ, a la plaça del Congrés Eucarístic d’Elx.

Estem segurs que us agradarà la conferència per la gran capacitat comunicadora de Laura Borràs i de com transmet de manera encomanadissa passió per la nostra literatura.

Presenta l’acte Josep Enric Escribano, president d’El Tempir.

Comparteix

Icona de pantalla completa