Diari La Veu del País Valencià
Activitats de l’Agrupament Escolta Borriana
El proper dissabte 29 de Novembre, l’Agrupament Escolta Borriana (AEB) realitzarà la reunió dels dissabtes al centre de Borriana, concretament a la Plaça de la Mercè (al final del c / La Carrera) de 16:00 a 18:30h.

Es tractarà d’una vesprada oberta a tots els xiquets, xiquetes i joves que vulguin apropar-se a conèixer aquesta associació i participar en els jocs, tallers, pinta cares, etc. i passar una bona estona junts.

També hi haurà una taula on rebre informació sobre l’associació i la propera acampada que tenen prevista el 13 i 14 de Desembre a Castellfort.

A més l’associació presentarà allí el seu Calendari Solidari 2015, els beneficis aniran dirigits a subvencionar beques menjador del Col·legi d’educació infantil i primària Francesc Roca i Alcaide. És la segona vegada que realitzen aquesta campanya, l’any passat es va poder recaptar més de 700 € que van servir per sufragar les beques menjador de 9 alumnes, amb una durada mitjana de 6 mesos, la qual cosa va ser de gran ajuda a les famílies que tenen dificultats per poder pagar el menjador escolar. Aquest any esperen poder recaptar tant o més, i d’aquesta manera, ajudar que els nens i nenes tinguin una bona alimentació.

Si l’oratge no els permet fer aquesta activitat a l’aire lliure, la traslladaran al seu local, ubicat a l’Hotel d’Associacions del Casal Jove de Borriana (C/ Albert Einstein s/n), amb mateix horari. Dissabte al matí informaran a les seves xarxes socials de la ubicació definitiva de l’activitat.
Agrupament Escolta Borriana

Comparteix

Icona de pantalla completa