Diari La Veu del País Valencià
Presentació del contes ‘Dril, el cocodril’ i ‘La pluja’
L’EDITORIAL RECLAM PRESENTA ELS CONTES INFANTILS “DRIL, EL COCODRIL” I “LA PLUJA”, DELS ALZIRENYS JOSEP ANTONI FLUIXÀ I ALBA FLUIXÀ.

Reclam Editorial, el nou segell editorial de la Ribera, presentarà aquest dijous, 4 de desembre, “Dril, el cocodril” i “La pluja”, les dos últimes obres de l’escriptor alzireny Josep Antoni Fluixà, aquesta vegada il·lustrats per la seua filla, Alba Fluixà.

La presentació dels llibres serà a les 19.00 hores a la Casa de la Cultura d’Alzira, situada al número 4 del carrer Escoles Pies. Durant l’acte de presentació intervindran Arturo Blasco, editor de Reclam, Fina Girbés, escriptora, i Josep Antoni Fluixà i Alba Fluixà, autor i il·lustradora de l’obra, respectivament.

Es tracta de dos contes situats a la col·lecció infantil “Contes de cotó en pèl”, on mitjançant il·lustracions molt visuals i atractives, i fent ús de textos breus i divertits, pare i filla ens conten dos històries on la realitat i la ficció es troben per tal d’aconseguir que els més menuts disfruten amb la bona literatura.

“Dril, el cocodril” i “La pluja” són el tercer i quart llibre del segell editorial Reclam, després de “El camí de la derrota”, de Marcel Santacreu i “La tasca del Sifoner”, de José Rubio.

Comparteix

Icona de pantalla completa