Diari La Veu del País Valencià
Presentació a Xàtiva un nou llibre editat per Ulleye en aquest cas sobre els Borja
ELS BORJA DE XÀTIVA, UN NOU LLIBRE D’ULLEYE UN LLIBRE PER A ENTENDRE ELS BORJA DE XÀTIVA, ELS QUI VAN SER, QUE VAN FER I QUE ENS VAN DEIXAR

Dissabte que ve, 13 de desembre, a les 20 hores es presentarà a Xàtiva un nou llibre editat per Ulleye en aquest cas sobre els Borja.

Un tòpic dels xativins i xativines que parlen d’ell sense conèixer en la majoria de casos que van significar per a la ciutat i els habitants de l’època.

La seua autora, Beatriu Navarro i Buenaventura, ha volgut amb “ELS BORJA DE XATIVA. RECORDS I MONUMENTS” donar a conèixer de forma succinta, però no per açò sense rigorositat històrica, els qui van ser els Borja, d’on van venir, que van fer per Xàtiva i que ens van deixar de la seua existència i que perviu després de més de 6 segles.

El llibre serà presentat pel mossen Joaquín Nuñez Morant (Ximo “El Cardenal”), llicenciat en Història per la Universitat de València, especialitzat en la Universitat Gregoriana de Roma, exmembre de la cúria de la Seu de Xàtiva i de la catedral de València i alhora un dels experts en els Borja de Xàtiva i que millor coneix a aquesta antiga família de la ciutat.
Mes información en www.xativa-llibres.com

Comparteix

Icona de pantalla completa