Diari La Veu del País Valencià
Ajudes en matèria d’energies renovables i biocarburants
Des de l’Agència Energètica de la Ribera vos informem de les noves ajudes de l’IVACE-Àrea d’Energia en matèria d’energies renovables i biocarburants:

Ajudes en matèria d’energies renovables i biocarburants

Beneficiaris
Podrà acollir-se a estes ajudes qualsevol entitat o persona física o jurídica, de naturalesa pública o privada, incloent-hi les agrupacions sense personalitat jurídica i les comunitats de béns, depenent del que establix l’annex per a cada programa i actuació objecte de suport. El projecte objecte de subvenció haurà de trobar-se dins del territori de la Comunitat Valenciana.

Quantia de l’ajuda
fins al 45 % del cost subvencionable del projecte. No obstant això, la intensitat d’ajuda podrà incrementar-se en fins a 10 punts percentuals per a les ajudes a les mitjanes empreses i en fins a 20 punts percentuals per a les ajudes a les xicotetes empreses, particulars, ajuntaments, entitats públiques i entitats i institucions sense ànim de lucre.

Termini de presentació
Fins el 29 de desembre de 2014.

Actuacions subvencionables
-Energia solar tèrmica i instal·lacions híbrides energia solar tèrmica-biomassa tèrmica.

-Energia solar fotovoltaica aïllada i instal·lacions mixtes eòlica-fotovoltaica aïllada.
-Energia eòlica aïllada.
-Biomassa tèrmica, equips de tractament en camp de biomassa per a estellament o empacament, plantes de fabricació de pèl·lets/briquetes, adaptació camions cisterna per a transport/subministrament biomassa.
-Biogàs tèrmic.
-Energia geotérmica.
-Energia minihidràulica aïllada.
-Biocarburants.

Comparteix

Icona de pantalla completa