Mercat solidari de l'escola Herrero

19 desembre 2014 01:00h
Un altre any us demanem la vostra col·laboració en la recollida de joguets, jocs de taula, objectes de decoració nadalenca i DVD infantil, que vulgueu donar i que estiguen en bon estat, complets i nets.

La recollida es farà durant la setmana del 15 al 19 de desembre a les 9 h, en la part interior de la porta d’accés al centre. Després de la seua valoració els joguets es posaran a la venda a un preu simbòlic (entre 0'50 i 3 euros) durant la celebració del Mercat Solidari de Sta Llúcia que s'instal·larà el dissabte 20 de desembre al pati de l'escola i que estarà obert a tot el públic (familiars, amics, coneguts, etc). Els beneficis obtinguts es destinaran a l’ONG Metges sense Fronteres.

ACTIVITATS

3a Festa del Dibuix amb el tema "Un joguet per a tots".

Degustació informal de coques i pastissos. Les famílies que vulguen participar poden portar alguna cosa per menjar i intercanviar/compartir entre tots (coques, pastissos, café, infusions, etc).

Tallers: maquillatge de fantasia, ornaments, fruita i xocolata, targetes nadalenques i de globoflexia. Aquest últim taller es realitzarà gràcies a la col·laboració de Serradal S.L.L., empresa gestora d’algunes activitats extraescolars de l’escola.

Sorteig d’una cistella de productes d’alimentació ecològics gràcies a la col·laboració de Cuinatur, empresa gestora del menjador de l’escola Herrero.

Actuació de música en directe a les 12 h amb el concert del grup de música infantil TROBADORETS, als quals també agraïm la seua col·laboració.

Us animem a que vingueu i participeu d'aquesta festa que l'AMPA de l'escola Herrero organitza amb moltes ganes i il·lusió.

Les mares i pares que vulgueu ajudar els dies de la recollida de joguets només cal que acudiu a les 9 h a la porta de l'escola.

AMPA de l'escola Herrero


 
next