Diari La Veu del País Valencià
Ontinyent – Pregoner del mercat medieval i Cartellista de festes
JOSÉ PLA BARBER I JOAN V. MARTÍNEZ, NOMENATS PREGONER DEL MERCAT MEDIEVAL I CARTELLISTA DE FESTES

En el transcurs de l’entrevista mantinguda el divendres 5 de desembre, el president de la Societat de Festers proposà a l’alcalde les persones que podien representar aquestes funcions, un nomenament que Jorge Rodríguez va ratificar gustosament.

José Pla Barber, de la comparsa Moros Marinos tindrà l’honor de declamar el pregó del mercat medieval. En aquest sentit, cal recordar que en agost de 2002 ja va ser pregoner de les festes de Moros i Cristians. El seu prestigi transcendeix del món de la festa, no debades José Pla és catedràtic del departament de Direcció d’Empreses de la Facultat d’Economia de la Universitat de València i és membre del Consell d’Administració i la comisió executiva de Caixa Ontinyent.

L’astur Joan V. Martínez Ballester és un fester de soca-rel: membre de la Junta de Govern en les presidències de Vicent Palop i Rafael Ferrero, ambaixador d’ofici, coordinador de l’escoleta infantil de caps d’esquadra. És un gran coneixedor de la festa i ha contribuït, des de la faceta artística, al seu engrandiment. Excel·lent dibuixant, ha dissenyat multitud de boatos i vestits de carrecs; és el creador dels vestit de gala de la comparsa de Gusmans i autor de diversos logotips de càrrecs festers.

Societat de Festers

Comparteix

Icona de pantalla completa