Diari La Veu del País Valencià
Algemesí – Campanya de recollida de joguets
Creu Roja d’Algemesí juntament amb l’ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria de Benestar Social i Joventut, engeguen una campanya de recollida de joguets perquè durant aquest Nadal, tots els xiquets de la localitat puguen gaudir dels regals per part de Papà *Noel o bé dels Reis Mags. I és que la situació de crisi per la qual estem travessant, fa que molts xiquets i xiquetes del municipi no puguen accedir a un joguet adequat a la seua edat ni a les seues característiques de desenvolupament. Les famílies, prioritzen a cobrir altres necessitats bàsiques abans que l’adquisició d’un joc o joguets per raons de supervivència.

Per açò, tenint en compte aquest fet i la importància dels joguets per als més xicotets, Creu Roja Joventut Algemesí des del seu programa d’Intervenció i Inclusió Social, juntament amb l’ajuntament de la ciutat, a través de la regidoria de Benestar Social i Joventut, engeguen aquesta campanya per a garantir que els més xicotets compten amb un joguet en aquesta època de l’any tan especial per a ells.

La campanya de recollida de joguets sota el títol ‘No és pels joguets: La teua solidaritat, els seus drets’ arreplegarà joguets nous o usats, però en bon estat, que posteriorment es distribuiran entre les famílies amb menys recursos i amb xiquets xicotets residents en la localitat. Per a açò, les persones interessades a col·laborar podran dipositar el seu joguet en la seu de l’assemblea de Creu Roja Algemesí, els dimarts, dimecres i dijous de les 10h a les 13 hores i de 17.30 hores a les 19.30 hores. També en la seu de Adisalge, situat en el carrer Rei en Jaume,24, totes les vesprades de les 17.30 a les 20 hores, en la jogueteria “Super Joguet” situat en la c/ València,212 els dies 20,21,22 i 23 en horari comercial, en Little Kings de dilluns a dissabte en el seu horari comercial, en la Xuxereria de la plaça del Mercat i en el propi edifici de l’Ajuntament de la localitat, en la planta baixa, al costat de l’stand de recollida d’aliments, en horari de les 8ha les 20.30 hores, de dilluns a divendres. La campanya de recollida de joguets finalitza el dissabte 27 de desembre.

A més, també aquest pròxim dissabte, 20 de desembre de 2014, de les 10 a les 13 hores, Creu Roja Algemesí situarà carpes solidàries en el mercat dels dissabtes que celebra el municipi i en elles els més xicotets podran jugar i divertir-se amb una gran varietat de jocs interactius, realitzant manualitats en els tallers de detalls nadalencs o divertir-se amb el pintacares. Per a accedir a aquestes carpes els xiquets i xiquetes interessat hauran de lliurar un joguet que anirà destinat a aquesta mateixa campanya.

A la mateixa, ja s’han sumat diferents entitats locals com la Falla Nou Mercat, el col·legi Maristas d’Algemesí, el col·legi Maria Auxiliadora, el club d’Handbol Maristas, les Mestresses de casa Tiryus, l’associació Adisalge, Little Kings, la Xuxereria de la plaça del Mercat així com també amb comerços locals l’activitat dels quals s’emmarca en la venda de joguets com Super Joguet. Totes elles participen en la campanya com a punt de recollida de joguets o en la selecció i classificació de joguets així com el lliurament a les famílies.

El regidor de Benestar Social i Joventut, Adrián Palmero, ha declarat que és necessari “mostrar la nostra solidaritat durant tot l’any, però encara més en aquestes dates i per açò hem habilitat els espais municipals perquè tots puguen dipositar el seu joguet solidari i que a tantes famílies els fa falta”.

D’igual manera, ha volgut agrair als col·lectius i associacions implicades en aquesta causa, així com a les persones i entitats que van a col·laborar per realitzar un gest altruista en benefici d’uns altres “perquè aquest Nadal siguen el més dignes possibles per a la majoria de les famílies de la localitat”, cita l’edil d’aquestes àrees.

“Des d’aquestes línies volem agrair a totes les entitats que des de l’inici de la campanya ens han prestat el seu suport incondicional en la difusió de la mateixa i han sigut ja punts de recollida, així mateix agrair especialment la col·laboració de l’ajuntament d’Algemesí per a la selecció de famílies, així com la recollida de joguets, embalatge i cessió dels espais públics que permetran la realització d’activitats dirigides als més joves de la població a fi de poder desenvolupar amb èxit aquesta campanya solidària de recollida de joguets”, explica Asun García Cervera, Delegada Especial Creu Roja Espanyola a Algemesí.

Creu Roja Espanyola a Algemesí

Comparteix

Icona de pantalla completa