L’Associació de Veïns el Llombo celebra un any més el ‘Nadal al Llombo’

Com ve sent tradicional en els darrers anys, concretament des de que està el Local Social i Cívic el Llombo, l’Associació de Veïns del barri ha celebrat la tradicional activitat ‘el Nadal al Llombo’. Enguany, i com l’any passat, hem contat amb la col·laboració de la rondalla del CEAM d’Ontinyent “el Raconet”, que ha delectat a tots els presents (prop d’un centenar de veïns que s’han donat cita) amb les seues cançons, d’època unes, nadalenques altres, i que han servit per crear un ambient de bona companyia i germanor tant típic d’aquestes dates.

Com es normal també, el president de l’entitat, Rafael Gandia Llàcer, ha agraït a tots els assistents la presència en aquest acte, que en contra del què és habitual al Llombo, sí manté que aquells veïns que vullguen puguen portar pastes o beguda, per mantenir l’esperit del Nadal i que es resumeix en una paraula: compartir.

Després de la música de la rondalla ‘el Raconet’ ens hem menjat i begut el que hi havia, tot en un ambient de veïnat de barri, mentre es departia amb tothom i hem acabat desitjant-nos un bon Nadal i un millor 2015. Als integrant del grup musical se’ls ha fet un detall per quan han vingut altruistament i desinteressadament.
ASSOCIACIÓ DE VEÏNS EL LLOMBO

Comparteix

Icona de pantalla completa