Diari La Veu del País Valencià
CCOO i resta de sindicats donen una treva a Correus i SEPI
CCOO i resta de sindicats donen una treva a Correus i SEPI en les mobilitzacions fins la segona quinzena de gener

-Els sindicats amb el 80% de la representació en l’empresa pública, han decidit desconvocar la vaga prevista per al 22 i 23 de desembre davant els reconeguts avanços aconseguits en la negociació del Conveni i Acord.
-Adverteixen que si la segona quinzena de gener les propostes no són suficients, respondran amb un calendari de mobilitzacions que es perllongaran durant tot 2015.
18 de desembre de 2014

CCOO, en una reunió celebrada el dijous 18 de desembre amb la resta de sindicats, han decidit posposar la vaga general convocada per al 22 i 23 de desembre en Correus després dels avanços aconseguits en l’última taula de negociació.

CCOO i les organitzacions sindicals convocants de la mobilització han volgut ressaltar que després de la vaga general del passat 27 de novembre, amb més de 20.000 treballadors/as en els carrers de Madrid i un 80% del seguiment, l’empresa va respondre el passat 15 de desembre amb la convocatòria d’una taula en la qual va retirar una part important de les propostes agressives presentades en l’última reunió del 18 de novembre en matèria de *desregulación, flexibilització i retallades de drets.

CCOO ha assenyalat que malgrat ser la primera taula de negociació real després d’un any de bloqueig, queden matèries importants que resoldre com un salari just, cobertura de places estructurals que han quedat, plantilla suficient per a la prestació d’un bon servei i la regulació de la ultraactividad.

Els sindicats convocants, amb CCOO com a sindicat majoritari al capdavant, han fet un gest per a donar un marge i recorregut a l’empresa i als àmbits d’Hisenda i la Societat Estatal de Participacions Industrials amb la finalitat de que plasmen les reivindicacions que queden pendents. Adverteixen que si en la segona quinzena de gener no hi ha hagut avanços suficients en la negociació respecte a les reivindicacions plantejades per les organitzacions sindicals, respondran amb un calendari de mobilitzacions sostingut al llarg de l’any 2015 amb accions institucionals i sindicals que inclourien concentracions, manifestacions, tancaments, aturs parcials i també vaga general.

Comparteix

Icona de pantalla completa