CSI•F reclama més plantilla i espai en les oficines del Servei Públic d'Ocupació

6 gener 2015 01:00h
CSI•F reclama més plantilla i espai en les oficines del Servei Públic d'Ocupació per a atendre la nova prestació

El sindicat tem que la falta de dotació incremente la saturació que ja pateixen locals com els de Burjassot , Gandia o Meliana

El sindicat CSI•F insta al Ministeri d'Ocupació a reforçar i ampliar oficines de la província de València para, d'aquesta manera, poder atendre en les condicions adequades a les persones aturades que s'inscriguen en el Programa Extraordinari d'Activació per a l'Ocupació. La central sindical recorda la precarietat de mitjans que pateixen locals com els de Burjassot, Meliana o Felipe Rinaldi, aquest últim en la ciutat de València.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI•F) explica que “el Servei Públic d'Ocupació Estatal és un organisme especialment castigat i situat al límit de la seua capacitat. Els treballadors de les oficines tramiten centenars de milers d'expedients, als quals se sumaran els de la nova prestació, que, a tenor de la lectura dels requisits per a l'accés, comportarà especial complexitat per a la seua tramitació”.

CSI•F assenyala que oficines com les de Gandia, Burjassot, Carlet, Requena, Meliana o Port de Sagunt ja compten amb un espai insuficient per a poder atendre als actuals usuaris. La mateixa situació ocorre en les d'Avinguda del Cid, Felipe Rinaldi, Alfambra o Luis Oliag, en la ciutat de València. La central sindical considera que la petició de la seua ampliació o trasllat a un local de major extensió cobra més sentit amb la tramitació de la nova prestació.

El sindicat, en aquest context, insta al Ministeri d'Ocupació a revisar les plantilles i instal·lacions del Servei Públic d'Ocupació Estatal en la província de València per a millorar-les, “de manera que puguen tramitar la nova prestació en les condicions adequades per a oferir el servei necessari als ciutadans”.


 
next