Vinaròs - Reunió amb el responsable de CC.OO. Sanitat

10 gener 2015 01:00h
Associacions assistents: A.VV. “Sant Adorlí”  i A.VV. “Riu, Surrac i Aiguaoliva” de Benicarló, A.VV. “Afectats Camí Vell” de Peníscola i A.VV. “Migjorn” de Vinaròs.
 
El passat divendres 19 de desembre ens vàrem reunir en el Casal Municipal de Benicarló, les associacions de veïns citades amb el Secretari de la Junta de Personal de l’Hospital de Vinaròs alhora responsable de CC.OO. Sanitat, Dr. Pascual Barceló.

Vam intercanviat punts de vista sobre la sanitat en general i l’hospital comarcal en particular. Dos punts de vista diferents d’un mateix aspecte que incideix molt en la població de les nostres comarques.

Repassarem  la problemàtica implícita en la sanitat que afecta als treballadors de la sanitat com són l’excés de càrrega de treball, deficiència de llocs de treball, etc., i com ens repercuteix directament a la població, llistes d’espera, llits insuficients...

Una primera reunió força interessant que ha servit per fixar les bases per un treball conjunt de cara a plantejar els problemes que veiem i les seues possibles solucions.

Fem una crida pública a les associacions de veïns d’altres poblacions per a que se’ns uneixen, hem d’aportar tots el granet d’arena particular per vore de millorar la nostra sanitat pública. Podeu contactar amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web AVMIGJORN.ORG o el correu electrònic avmigjorn@gmail.com o adreçant-vos a qualsevol de les altres associacions de veïns citades.

A DE VEÏNS DE VINARÒS Migjorn


 
next