Diari La Veu del País Valencià
CGT-la Safor – Concentració a Gandia
Concentració a Gandia en protesta per les declaracions racistes de l’alcalde Arturo Torró

Davant les recents declaracions racistes i xenòfobes realitzades per l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, CGT-La Safor ha impulsat la celebració d’una concentració de repulsa. Tindrà lloc divendres 9 de gener a les 19h30 en la Plaça de l’Ajuntament de Gandia

La Confederació General del Treball ha convocat una mobilització, comunicada per la via d’urgència a Delegació de Govern, contra les declaracions racistes de l’alcalde i la política xenófoba que s’està duent a terme des del consistori gandiense.

Tal i com manifesten el Secretariat Permanent de CGT-La Safor i la Secció d’Immigració “cal lluitar contra la xenofóbia i el racisme en la nostra ciutat. I per això, fa falta la unitat de totes les persones i organitzacions conscienciades en la tolerància i la intengració”.

De moment, s’han adherit a la concentració col·lectius com 15M La Safor Valldigna, ARRAN i Compromís per Gandia, encara que s’esperen pròximes confirmacions.

CGT fa una crida als moviments socials de la comarca a mostrar públicament el seu rebuig a paraules i actes que criminalitzen i condemnen a la clandestinitat a les persones migrants.

D’interés:

CGT-La Safor denuncia la incitació al racisme i a la xenofòbia de l’alcalde Gandia, Arturo Torró

Comparteix

Icona de pantalla completa