Diari La Veu del País Valencià
DÓMISOL SISTERS a Consolat de Mar
DÓMISOL SISTERS a Consolat de Mar, dissabte 10 de gener, a les set de la vesprada. Entrada lliure.

Tenim ocasió de gaudir amb una proposta musical novedosa i de qualitat.

Aquest dissabte, a les set de la vesprada, a Consolat de Mar.

Us esperem!,

DÓMISOL SISTERS som un grup musical que ofereix un concert amb un repertori centrat en temes dels anys 20, 30 i 40, fent retrocedir al públic en el temps fins a l’Era del Swing. Des de l’any 2010, hem actuat en tot tipo de sales i auditoris com La Matisse, Café Mercedes, Sala Zircó, Ca Revolta i Auditori Joan Plaça del Botànic entre atres; i en teatres com Flumen o El Musical. També hem participat en diversos festivals com el Festival de Música Negra d’Alacant o el Certamen Coral de Torrevieja.

Després de l’èxit de la presentació de la nostra primera maqueta, THE MUSIC GOES ROUND AND ROUND, vam decidir començar un nou projecte i, en febrer de 2014, vam llançar el nostre primer disc d’estudi GET ON BOARD!

Actualment presentem un nou espectacle basat en el nostre nou disc, ambientat en l’Amèrica dels anys 30, les DÓMISOL SISTERS oferim un concert ple d’optimisme, evocant algunes formacions vocals d’aquella època com les Boswell o les Andrews Sisters. Mitjançant harmonies tancades i un gran protagonisme de la veu, fem un recorregut per tots els clàssics que s’escoltaven en la ràdio des de l’altre costat de l’Atlàntic, quan encara era difícil conéixer què passava per la terra de les oportunitats, quan les
seues músiques sorprenien a qualsevol que les escoltara.

Fitxa artística

Veus:

-Elena Almendros

-Paula Almendros

-Carla Saz

-Mireia Serrano

Piano:

-Eduard Marquina

Contrabaix:

-Jaume Guerra

Bateria:

-Simone Zaniol

Pots escoltar i vore nostre treball en els següents enllaços:

/www.youtube.com/watch?v=6I4ZdAetnDE

www.youtube.com/watch?v=WqmSiMhytHs

www.youtube.com/watch?v=De1eEM8DUCw

Comparteix

Icona de pantalla completa