Gandia - La memòria d’Estellés arriba al Raval

15 gener 2015 01:00h
La memòria d’Estellés arriba al Raval de la mà de la companyia valenciana Perros Daneses  
 
La companyia valenciana de teatre Perros Daneses representa demà divendres a les 22h30 al Teatre del Raval l’obra Un entre tants. Homenatge a Vicent Andrés Estellés. El muntatge, com s’aprecia al seu títol, és un reconeixement a la figura i l’obra del poeta valencià que fou un dels principals renovadors de la poesia contemporània en la nostra llengua.
 
L’espectacle, estrenat en desembre de 2013 al Teatre Tívoli de Burjassot, ciutat natal del poeta, contempla una barreja de cant, música, dansa, teatre i poesia posant de manifest l’eclecticisme que reverencia la humilitat d’un poeta a qui la societat valenciana no es cansa de recordar. El títol de l’espectacle fa referència a un disc d’Ovidi Montllor iJavier Sahuquillo, director de l’obra, l’ha escollit per retre aquest particular homenatge a Estellés i que ell mateix reconeix com “un homenatge diferent a tots aquells homenatges que se li han rendit”.
 
El treball de l’autor i director teatral JavierSahuquillo, de qui es diu que és un dels noms a seguir en el panorama escènic valencià actual, està vinculat a la companyia de teatre Perros Daneses amb la qual continua treballant després de l’exitós Un entre tants. Homenatge a Vicent Andrés Estellés, que va ser premiat com a millor espectacle de l’any 2013 per part del públic de la sala Russafa de València.
 
 
Al matí, però, seran els estudiants d’instituts de Gandia i comarca els que veuran l’espectacle en la campanya escolar del Teatre del Raval. I, després de la representació, els alumnes i professors tindran l’oportunitat de fer una xarrada-col·loqui amb els cinc actors de l’obra: Laura Sanchis, Pau Gregori, Santiago Martínez, Paloma VillardePablo i Diego Ramírez.
 
Consulteu la resta de la programació trimestral en: www.teatreravalgandia.org
 
Teatre del Raval (C. Sant Ramon, 8 de Gandia)
Preu de l’espectacle: 10 €
Reserves i venda d’entrades: info@teatreravalgandia.org  / Tel. 962 866 532


 
next