Diari La Veu del País Valencià
Activitats educatives AER curs 2014-2015
Des de l’Agència Energètica de la Ribera seguim amb les activitats educatives per al curs 2014-15. Estes activitats van destinades als cicles de primària i secundària així com escoles taller, cases d’oficis, tallers d’ocupació, escoles professionals d’adults i qualsevol grup interessat.

Les activitats programades són:

La Ruta de lEnergia. Recorregut per les comarques de la Ribera Alta i Ribera Baixa, en què es visiten paratges naturals i instal·lacions industrials que empren energies renovables per al seu funcionament, així com tecnologies energètiques més eficients: -Aula de l’energia a Sueca.

-Parc fotovoltaic amb seguidors a Montserrat.
-Central fotovoltaica a Albalat de la Ribera.
-Energia solar tèrmica a la piscina coberta de l’Alcúdia.
-Planta de selecció d’envasos lleugers a Alzira (VAERSA).
-Estació depuradora d’aigües residuals de Carcaixent-Alzira amb biogàs.
-Biovivenda a Gavarda.
-Caldera de biomassa a la piscina d’Alberic.
-Embassament de Tous.
-Edifici amb climatització geotèrmica a Algemesí.
-Edifici de la Mancomunitat de la Ribera Alta amb climatització solar a Alzira.Més informació de la Ruta de l’energia.

Exposició itinerant “L’impacte ambiental de la generació d’energia elèctrica”. Exposició que consta de 19 panells on els alumnes aprendran les diferents fonts energètiques i els seus impactes sobre el medi ambient, així com mesures d’estalvi i eficiència energètica.

Més informació exposició.

Trivial energètic. Jugant els participants aprendran coneixements sobre les diferents fonts d’energia, el medi ambient i l’eficiència energètica. Dona-li resposta a totes les preguntes!

Més informació trivial energètic.

Tallers d’energia i medi ambient. Tallers educatius on s’ensenya als participants cóm separar els residus, cóm fer un molinet de vent, i/o cóm construir jocs i altres objectes amb materials reutilitzats.

Comparteix

Icona de pantalla completa