Diari La Veu del País Valencià
La Comunitat educativa de la Malva-rosa contra l’arranjament escolar
Contra l’amiant al CEIP Blasco Ibañez continuarem l’arreplegada de signatures i denunciarem a fiscalia si no hi ha una solució en els propers mesos.

La Coordinadora d’Educació Malva-rosa, formada per la comunitat educativa de tots els centres educatius públics del barri (Col·legis Ballester Fandos, Blasco Ibañez, Cavite, Malva-rosa i IES Isabel de Villena, junt a l’Associació de Veïns “Amics de la Malva”), reunida el passat 14 de gener vol manifestar que:

La comunitat educativa de la Malva-rosa es manifesta aboslutament en contra de l’arranjament escolar presentat per Conselleria. Exigim que es reintegre l’aula suprimida al CP Ballester Fandos i que en el futur ni se’ls passe per la cap suprimir cap aula més en cap centre de la zona.

Ens solidaritzem a totes les escoles que enguany perdran unitats. De manera especial mostrem el nostre suport a la comunitat educativa del CEIP Les Arenes del barri veí del Cabanyal.

Anunciem que ens sumarem com sempre a les mobilitzacions unitàries que es convoquen des de la Paltaforma en Defensa de l’Escola Pública del País Valencià.

Continuarem amb l’arreplegada de signatures per la retirada de l’amiant al CEIP Blasco Ibañez del nostre barri, i arribarem fins la fiscalia si no hi ha una solució en els propers mesos

Els centres públics són de tots i totes i per a tots i totes, no volem que es jugue amb l’educació de tot un poble. Un altre arranjament també és possible

Associació de Veïns “Amics de la Malva”

Comparteix

Icona de pantalla completa