Diari La Veu del País Valencià
JOIES I FIGURES sobre Salvador Mollà.
Entre la màgia i les formes es desenvolupa Salvador Mollà, artista polivalent polifacètic i sorprenent,carregat de passió i gran creativitat,parla de la capacitat de sorprendre’s a si mateix,busca la màgia en els seus treballs i no els signa fins que cobren vida pròpia. Fins que no li pertànyen. Fins queno prenen la personalitat que els desmarca de conceptes i llenguatges o arquetips que domestiquen la força creativa. Són eixes circumstàncies les que amb la recerca creativa el fan alternar en el seu treball per tota classe de materials: ceràmica, vidre, ferro, acer, fusta, etc. per desbloquejar nous registres, jaque per reiteratius poden apagar la màgia de la sorpresa.

No és cap casualitat que amb creativitat i la seua capacitat de treball, l’hagen portat a crear un espai de dita envergadura,la fundació que porta el seu nom a Ontinyent, ubicada en una antiga fàbrica del tèxtil, referència turística per a la ciutat, però tot un deliri artístic ambientat en paratge naturalideal per a somiar i confiar en la cara dolça de la vida.

‘’Joies i figures’’ fa referència a dos disciplines diferents en què ve desenvolupant-se darrerament, per una banda, els ferros tensionats i engalanats amb cristalls amb els que enjoia les escultures, i per l’altra, les figures més o menys anatòmiques estimulades per la ductilitat del fang.

Fundació Salvador Mollà

Comparteix

Icona de pantalla completa