Diari La Veu del País Valencià
Alcoi – Presentació de la Revista Ítaca de la Universitat d’Alacant i d’un llibret inèdit de Joan Valls
Dijous 29 de gener a les 20:00h al Centre Ovidi Montllor tindrà lloc la presentació de la Revista Ítaca de la Universitat d’Alacant i d’un llibret inèdit de Joan Valls.
La presentació correrà a càrrec del musicòleg Àngel Lluís Ferrando, Joan Borja i Francesc Gisbert.
Ítaca, Revista de Filologia és una publicació anual del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant, fundada l’any 2010, que té com a objectiu la comunicació i la divulgació del coneixement en l’àmbit dels estudis lingüístics i literaris, i també en el de la didàctica de la llengua i la literatura.
S’hi publiquen treballs sobre lingüística sincrònica o diacrònica, dialectologia, lingüística general, lingüística aplicada, teoria de la literatura, literatura medieval i moderna, literatura comparada, literatura contemporània, etnopoètica o didàctica de la llengua i la literatura.
El llibret inèdit de Joan Valls: Es tracta del mecanoscrit del primer acte d’un projecte d’òpera de 1965, amb llibret del poeta Joan Valls Jordà (1917-1989) i al qual havia de posar música el compositor Amand Blanquer Ponsoda (1935-2005).
Centre Ovidi Montllor

Comparteix

Icona de pantalla completa