Diari La Veu del País Valencià
Mobilitzacions enfront de la UR2 de Correus Castelló
MOVILITZACIONS CORREUS DIJOUS 29 GENER 2015.

Continuen les mobilitzacions i talls de carrers enfront de la UR2 de Correus Castelló que cobreix els districtes 5 i 6 de la ciutat, mentre contínua la mobilització de la UR1 concentrant-se avui dijous 29 de gener una altra vegada com porten fent des del dijous 22 d’aquest mes.

Avui els treballadors de correus en assemblea han decidit continuar amb les mobilitzacions i FER VAGA INDEFINIDA. Els a acords de les plantilles dels dos centres de Castelló ciutat són clars i concisos: “NO A la DESTRUCCIÓ D’OCUPACIÓ, ESTUDI I MANTENIMENT DE LA PLANTILLA ACTUAL, INICI DELS ATURS I VAGUES A PARTIR DEL PRIMER DIA QUE S’ELIMINEN SECCIONS I ES DESTRUÏSCA OCUPACIÓ”

La convocatòria de mobilitzacions i posteriors aturs i vagues a Castelló ciutat, avalada per les assemblees dels dos centres de treball, es manté perquè la ciutadania visualitze i comprenga que si no reben correu i pateix retards en el mateix és a causa de les retallades de la direcció de Correus zona 5a València.

En data d’avui, es registra escrit a Correus Zona 5a- valència, que adjuntem, per a sol·licitar que s’inicien les negociacions i NO siga necessari activar la VAGA INDEFINIDA.

Per tot l’exposat, concloem:

-Es mantenen les mobilitzacions i les protestes fins al dia 30 de gener, amb les concentracions enfront de les carteries, amb tal de visualitzar el conflicte.
-VAGA DE 24 HORES I INDEFINIDA, a partir del dia que es conega l’eliminació de seccions.
-Aquesta lluita és per a defensar els drets laborals de la plantilla de correus al costat dels drets ciutadans a la recepció de correspondència tots els dies, com a marca la llei postal, cosa que incompleix diàriament la direcció d’aquesta zona.

CGT CORREUS CASTELLÓ

Comparteix

Icona de pantalla completa