Diari La Veu del País Valencià
Un valencià intentarà a París el rècord guinness tallant pernil
Els pernils arribaran des de l’empresa valenciana “Ibéricos Olmedo”

Un valencià intentarà a París el rècord guinness tallant pernil a ganivet durant 72 hores

El valencià Noé Bonillo Ramos intentarà el rècord guinness de tall de pernil el pròxim 3 de febrer a París. Bonillo, de 29 anys i nascut a València, tallarà pernil a ganivet durant 72 hores seguides de forma ininterrompuda, temps en què espera tallar uns 60 pernils. Les peces són de porc ibèric i arribaran des de l’Olleria (València) proporcionades per l’empresa valenciana “Ibéricos Olmedo”, especialitzada en productes ibèrics de qualitat. Tot el pernil que talle, es calcula que entre 100 i 200 kilos, serà donat a UNICEF.

Noé Bonillo ja va obtindre el rècord guinness el 2013 en tallar pernil a ganivet durant 32 hores però el guardó va ser superat un any després i en l’actualitat l’ostenta un mestre tallador de Valladolid.

El repte se celebrarà en presència del jurat del rècord guinness en “Les Grands d’Espagne” de París, una botiga gourmet francesa especialitzada en productes espanyols, i consistirà en el tall de pernil a ganivet durant 72 hores amb pauses de cinc minuts cada hora per menjar, descansar i estirar.

Bonillo és professor de cultura del pernil ibèric en l’escola superior d’art culinari i restauració “Le Cordon Bleu” de París i ha tallat pernil per a personalitats com el rei d’Espanya Felip VI, el cuiner Ferran Adrià, polítics i empresaris.

Comparteix

Icona de pantalla completa