Diari La Veu del País Valencià
Borriana – L’AEB fa entrega d’un xec de 600 euros
L’AEB fa entrega d’un xec de 600 euros destinat a beques menjador

L’Agrupament Escolta Borriana (AEB) ha recollit un total de 600 euros mitjançant la venta de calendaris solidaris. Aquesta iniciativa va néixer fa un any amb l’objectiu de pal·liar les necessitats alimentàries de xiquets provinents de famílies amb falta de recursos econòmics, ja que cada cop són més les que pateixen per poder donar-li als seus fills les cinc menjades diàries necessàries per tal de que el creixement es desenvolupe correctament.

Per segon any consecutiu l’escola beneficiària d’aquest recapte ha estat el CEIP Francesc Roca i Alcalde, qui va rebre als membres de l’AEB el passat divendres 30 de gener, els quals van fer entrega del xec. Esta ajuda servirà per a complementar el percentatge del cost del menjador que no és finançat per altres ajudes i que varia entre el 30 i 70%. L’AEB pretén així assegurar la matriculació dels xiquets i xiquetes receptores d’ajudes al menjador mitjançat este complement que assegura la finançament total de la beca menjador.

L’Agrupament Escolta Borriana és una associació amb més 40 anys d’experiència en el món de l’animació juvenil que s’alimenta del voluntariat i del suport mutu per portar endavant un projecte d’educació permanent. L’AEB materialitza el seu compromís en la infantessa i joventut creant ofertes alternatives d’oci i temps lliure a Borriana, així com activitats culturals i col·laboracions solidaries amb altres associacions i ONGs.
No es la primera vegada que l’agrupament escolta mostra la seva part solidaria i el seu compromís amb el medi ambient. La venta de calendaris solidaris es la tercera de les activitats programades per l’AEB des de l’inici del curs escolar, havent participat també el passat mes de novembre amb la campanya de col·lecta de roba d’hivern per als refugiats de Síria, o en la recollida de firmes per els “Camins del Penyagolosa”, per tal de que siguen declarats Patrimoni Mundial per la Unesco.

Agrupament Escolta Borriana (AEB)

Comparteix

Icona de pantalla completa