Diari La Veu del País Valencià
Mobilitzacions dels treballadors de correus a Castelló
S’INTENSIFIQUEN LES PROTESTES, MOBILITZACIONS I TALLS DE CARRER EN LES UNITATS DE REPARTIMENT DE CORREOS CASTELLÓ.

Les assemblees de treballadors de correus per votació segueixen mantenint per majoria la proposta de VAGA INDEFINIDA. Avui dilluns 2 de febrer la UR1 davant la falta de negociació per part de l’adreça de zona de correus, al costat dels atacs diaris per la falta de contractació, l’assemblea d’aquesta unitat ha decidit mantenir la pressió i la mobilització.

A les 9:30 d’aques tmatíl ‘assemblea de treballadors UR1, amb la participació dels sindicats, alguns d’ells fent gala d’un esquirolisme com el de feia anys que no es veia, amb un clar intent de desmobilitzar enfront d’unes assemblees i organització que han sorgit des de la base, els treballadors organitzats al marge dels sindicats majoritaris, han pres les següents decisions:

1. Aconseguit que el col•lectiu més precari d’eventuals tingueren garantits els contractes del mes de febrer, per a garantir el seu dret legítim a la vaga, se’ls ha animat a sumar-se a la VAGA INDEFINIDA contra la destrucció d’ocupació, contra la sobresaturació de les carteries i pel dret a la recepció per part de la població de correspondència regulat per la llei postal.

2. Convocar una assemblea urgent demà dimarts 3 en les dues carteries UR1 i UR2 de Castelló. A les 9:30h. i 9:00h respectivament, les assemblees dels centres decidiran el dia d’inici de la VAGA.

3. Seguir cridant a la direcció de zona al fet que reconsidera que la plantilla i les càrregues de treball de Castelló ciutat i la resta de la província estan desequilibrades. Amb el treball postal existent falta personal, per tant és indecent eliminar personal i llocs de treball.

Aquestes mobilitzacions segueixen sent l’única possibilitat de garantir unes condicions de treball dignes per a la plantilla, mantenir un servei públic de qualitat per a la ciutadania i l’últim fre a l’explotació capitalista contra la plantilla postal i contra el desmantellament de correus amb l’únic fi de la completa privatització.

DEFENSEM ELS DRETS DELS TREBALLADORS I DE LA POBLACIÓ A UN SERVEI POSTAL SENSE EXPLOTACIÓ I DE QUALITAT.

Comparteix

Icona de pantalla completa