Diari La Veu del País Valencià
El Consell de Govern avala la gestió de l’executiva de FAPA-València
La federació de pares i mares de l’escola pública, representada pel seu Consell de Govern, va aprovar dissabte la memòria de gestió de l’any 2014 de l’executiva i fa una crida a la participació en la pròxima cercavila per l’escola pública convocada per Escola Valenciana per al dissabte 21 de febrer.

Els representants comarcals van aprovar el treball realitzat en pro de l’escola pública per part de l’executiva de FAPA-València, qui va donar comptes de la memòria de gestió al llarg de tot un any incidit en totes les accions realitzades, posant l’accent en la insistència del moviment de pares i mares malgrat el tancament de l’administració i el seu desprestigi constant contra el servei públic de l’educació.

Rebuig a la reducció dels graus universitaris de 4 a 3 anys

Així mateix, el Consell de Govern va rebutjar la reforma universitària que pretén ofertar graus de tres anys més màsters de dos perquè considera que avança en el camí cap a la privatització de l’ensenyament universitari i limita l’accés a la universitat sols per als que la puguen pagar. D’esta manera es van recolzar per unanimitat les vagues generals convocades pel estudiants per als proxims 25 i 26 de febrer.

Comparteix

Icona de pantalla completa