Diari La Veu del País Valencià
Cocentaina – Concurs Retrats de Fira 2014
José Aparisi primer premi del concurs Retrats de Fira 2014

Rafael Todolí i Gabriel Gisbert han aconseguit el segon i tercer premi, respectivament

El Consell de Fira, presidit pel regidor de Fira, Vicent Sandoval, es va reunir el dimarts, 17 de febrer, a les 19 hores, per tal de decidir els guanyadors de la tercera edició del concurs de fotografia Retrats de Fira, de la passada edició 2014.

José Aparisi ha aconseguit el primer premi, seguit de Rafael Todolí i Gabriel Gisbert que s’han quedat en segona i tercera posició, respectivament.

La fotografia guanyadora es una imatge d’ambient del carrer Eixida de Fraga ple de gent i amb la vista del Castell de Cocentaina al fons. El segon premi ha fotografiat una dansada típica del Porrat Valencià al Pla de la Font, reflex del nostre folklore i tradicions, colorista i animada. El tercer guanyador s’ha inspirat en el moviment de la sènia, un dels nuclis emblemàtics de la Fira, amb la seua alçada majestuosa que pot veure’s des de diferents punts del recorregut.

Tres visions diferents d’un dels millors atractius de la Fira de Tots Sants, el seu ambient, marcat en aquest cas pels visitants als nostres carrers, les actuacions que omplin les diferents places i la fira d’atraccions dedicada als mes menuts. Estos han sigut els temes de les fotografies elegides pel jurat en una edició en la que s’han presentat 21 participants, amb un màxim de 10 fotografies cadascú i un total de 172 obres.

Recordem que el concurs te un caràcter amateur, es celebra durant els dies de Fira (dies 31 d’octubre, 1 i 2 de novembre de 2014) i busca reflectir l’ambient de Fira des de tots els punts de vista possibles, tradició, tecnologia, oci, turisme, gastronomia…

1er Premi: José Aparisi

2on Premi: Rafael Todolí

3er Premi: Gabriel Gisbert
Fira Tots Sants Cocentaina

Comparteix

Icona de pantalla completa