Diari La Veu del País Valencià
IEVA – Lliurament del premi Fer Comarca
Sempre a primeries d’any, l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida convoca el sopar anual amb què l’entitat ofereix als seus socis i amics un espai distés de trobada i relació.

El sopar és també l’escenari buscat per a fer el lliurament del premi Fer Comarca que l’IEVA atorga a una persona, col·lectiu o entitat que destaca per la seua tasca en favor de la Vall d’Albaida. Enguany, la Junta Directiva de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida ha decidit d’atorgar-lo al Projecte Trévol, entenent-lo ara representat per la Fundació Trèvol en tant que aglutinadora de tots els actors intervinents en el Projecte, tant particulars com institucionals, gestors, usuaris, patrocinadors…

Al llarg dels 20 anys d’existència, el Trèvol ha estat capaç d’ampliar l’atenció als sectors de població afectats per diferents tipus de discapacitats, treballant per donar-los l’opció de tindre una vida digna, i canviant els paràmetres de la seua atenció des d’una òptica distinta de l’aplicada fins el moment de la creació de la institució. Així, s’ha convertit en un projecte de referència a nivel estatal, i fins i tot internacional, aportant noves idees i estratègies per atendre aquest grup de persones. Al mateix temps, ha mostrat el projecte, i per tant la comarca, a diferents llocs de l’estat i altres estats no sols d’Europa.

En paraules de Miguel Àngel Verdugo Alonso, Catedràtic de Psicologia de la Discapacitat de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Salamanca: ‘Considerem que el treball del Projecte Trèvol és exemplar, no sols per haver desenvolupat una àmplia estructura de serveis de suport imbricats amb un únic objectiu, la integració plena de la persona amb discapacitat, sinó que presenta també un exemple a seguir en l’impuls d’iniciatives des de les administracions locals’.

El sopar d’aquest 2015 el celebrarem al restaurant Casa Seguí d’Ontinyent, a les 21.30 h del divendres 27 de febrer.

Per a assistir-hi cal fer la reserva corresponent, l’ingrés (20 euros) al compte de l’IEVA ES46 20456101983000245523 i avisar la nostra tresorera (Rosa) al 670 965 692.

INSTITUT D’ESTUDIS DE LA VALL D’ALBAIDA

Comparteix

Icona de pantalla completa