Diari La Veu del País Valencià
Agró – Projecte Teixint Xarxes
Custòdia del Territori

Teixint Xarxes:

Jornades de treball sobre la custòdia del territori

T’esperem a la Casa Penya de Sagunt en esta trobada estatal

DEL 27 DE FEBRER A L’1 DE MARÇ: Els propers dies 27 i 28 de febrer i 1 de març, Avinença, l’associació valenciana de custòdia i gestió responsable del territori, organitza junt al Foro Estatal de Redes y Entidades de Custodia del Territorio (FRECT) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) unes jornades emmarcades en el projecte Teixint Xarxes. Les activitats programades en estes jornades es completaran amb la celebració de l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària d’Avinença.

En el següent enllaç podeu consultar el programa, informació de contacte, inscripcions i altres qüestions d’interés: Teixint Xarxes:
http://www.frect.org/jornada-de-capacitacion-tejiendo-redes-28-de-febrero-de-2015-sagunt-valencia/.

Si necessites més informació, envia un correu electrònic a [email protected] o telefona al 630 904 955.

Estes jornades tindran lloc a la Casa Penya de Sagunt (Camp de Morvedre, València), futur centre d’educació ambiental de la Marjal d’Almenara, on Acció Ecologista-Agró, soci fundador d’Avinença, desenvolupa diferents projectes de custòdia del territori en les 60 hectàrees d’alt valor mediambiental que gestiona. Per exemple, a la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya o a l’Ullal de Quartons.

El projecte Teixint Xarxes

El projecte Teixint Xarxes per a la custòdia del territori a Espanya, impulsat pel FRECT i la XCT, en col·laboració amb la Fundación Biodiversidad i l’Obra Social La Caixa, oferix una aportació diferencial i única a les xarxes i entitats de custòdia, propietaris i gestors de finques d’alt valor natural, administracions públiques i altres agents vinculats amb la custòdia del territori a Espanya.

Este projecte que va començar el juny de 2014 i finalitzarà al juny de 2015 pretén difondre les bones pràctiques de treball en xarxa i desenvolupament social i institucional de la custòdia del territori que s’estan portant a terme per les diferents xarxes i entitats de custòdia de l’Estat espanyol.

Per a això, al llarg del primer trimestre del 2015 tindran lloc sis trobades que serviran per a capacitar estratègicament a persones vinculades al desenvolupament de la custòdia del territori. Estes trobades, els continguts seran tant teòrics com pràctics, s’estan organitzant en col·laboració amb les set xarxes de custòdia existents i estan dirigides a les persones i entitats vinculades a estes.

Si vols conéixer més a fons esta iniciativa o els diferents projectes que desenvolupa AE-Agró, que també custodia el Tancat de la Pipa del Parc Natural de l’Albufera de València i el Paratge Natural Municipal de La Costera de Puçol (Horta Nord, València), t’esperem a la Casa Penya per a teixir xarxes en estes jornades estatals. No hi faltes!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ

Comparteix

Icona de pantalla completa