Diari La Veu del País Valencià
Acte del lliurament del II Premi Ramiro Muñoz
Serà demà dijous 26 de febrer a les 19h. a la seu de CCOO d’Alacant

La Confederació Sindical de CCOO del País Valencià i la Plataforma d’Iniciatives Ciutadanes d’Alacant presenten la segona edició d’aquest guardó que s’atorga a persones o institucions distingides per la seua defensa i actuacions sobre l’educació pública.

El CEIP El Palmerar d’Elx rebrà el premi en el transcurs de l’acte organitzat per CCOO i la PIC demà dijous 26 de febrer a les 19h de la vesprada, en el Saló d’Actes de la seu de Comissions Obreres a Alacant [Av. Salamanca, 33]

Els membres del jurat han valorat per a la concessió del premi la important i àmplia proposta educativa, integradora i de qualitat, que la comunitat del centre impulsen des de fa més de deu anys incloent a tot l’entorn del barri de Sant Gabriel on se situa. En particular, destaquen la seua proposta pedagògica denominada “Compartir un somni” en la qual el CEIP El Palmerar es plantegen objectius com “aconseguir una escola atractiva per a qualsevol persona independentment de la seua posició econòmica o ideològica”.

El programa compta amb una taula redona i un col·loqui sobre les propostes de futur per a l’educació a el País Valencià davant les perspectives de canvi polític.

El president de la PIC, Manuel Marco, moderarà el debat després de la intervenció dels ponents:

-Miguel Soler, responsable d’Educació del PSPV-PSOE
-Josep Mª Panella, diputat autonòmic per COMPROMÍS, portaveu en la Comissió d’Educació.
-David Rodríguez, professor de secundària, d’Educació Física i candidat per ESQUERRA UNIDA a la circumscripció d’Alacant per a les Corts Valencianes.

Comparteix

Icona de pantalla completa