Diari La Veu del País Valencià
Sagunt – El Mocador li dona el premi ViP a Xavier Serra
El Mocador li dona el premi ViP a Xavier Serra (@malaltdefalles) per el seu treball per visibilitzar les Falles a les xarxes
La finalitat d’aquest premi es fer arribar a la gent que darrere d’una imatge; darrere de qualsevol professional hi ha una persona; amb uns valors humans que val la pena conèixer ja que de esta manera podrem arribar a valorar a la persona que s’amaga darrere del personatge.
Tractant-se com es tracta d’un llibre faller; volem rendir, en la mesura del possible, un xicotet homenatge, dins de les nostres possibilitats a aquestes professionals que amb HUMILTAT, GENEROSITAT i ENTREGA, treballen desinteressadament per el engrandiment de la nostra festa, pel manteniment de les nostres tradicions.
“Malat de Falles” naix amb la intenció de cobrir un espai inexistent en aquells moments que parlara de Falles d’una manera diferent i en valencià. Reconeix que els primers articles contenien una forta crítica amb una escriptura molt de pa sucat amb oli. El naixement del bloc li permet conèixer a molta gent relacionada amb la festa, com va declarar a Hablemos de Fallas.
La incorporació a les xarxes socials va ser tot un esdeveniment en l’esdevenir de Xavi Serra en el seu recorregut per la Falles i el seu món, la seua presència com “Malat de Falles” és molt important tant en Facebook com Twitter, arribant actualment a haver publicat més 20.000 tweets en la xarxa, Instagram i Google+.

La seua repercussió i participació en la Jornada de Blogs en Valencià de lAVL, col·laboracions en radio i premsa escrita, col·loquis, tertúlies i més, han fet de “Malat de Falles” en espai de referència.
Tres pilars bàsics han sigut el seu estendard, l’ús del valencià, defensa d’un altre model de Falles i introducció de les noves tecnologies en la festa.
Malat de Falles és una visió del món de les Falles des d’una òptica diferent al tòpic. Una anàlisi sobre els fets que envolten a la festa fallera des d’una nova perspectiva per aportar noves idees i nous camins de reflexió cap a una festa millor. Per descomptat, en valencià

Comparteix

Icona de pantalla completa