Diari La Veu del País Valencià
Club Can Xàtiva – Primera xerrada por als coets
El passat Dissabte 28 de Febrer vam realitzar l’última de les tres xerrades educatives sobre socialització canina als parcs canins.
Esta vegada fou al parc situat darrere de la plaça de bous, i com a les dos anteriors, un èxit d’assistència i la sensació d’haver fet una bona llavor i haver ajudat a més d’un dels que han participat de les mateixes a entendre certs aspectes i conductes dels gossos.
Nosaltres com a plataforma soles podem fer que agrair als assistents per la seua col·laboració, a aquella gent que ens ha animat i aplaudit pel que hem organitzat, als diferents mitjans de comunicació per la seua difusió i a Jorge Fuset per les xerrades impartides.
De fet, tal ha sigut l’interès, que a petició dels assistents i membres de la plataforma, i amb motiu de la proximitat de les falles, realitzarem una xerrada pràctica el proper Dimarts 3 de Març al parc caní del jardí de la Pau per tal d’ajudar als gossos que tenen pànic als coets donant unes pautes als seus propietaris. Com a les anteriors, serà impartida per Jorge Fuset (Canes de Xàtiva) de forma gratuïta. Soles s’ha de dur al gos, alguna bombeta de fum, globus dels grans, i qualsevol tipus d’aliment (pinso, galetes per a gossos, frankfurts…). Esperem d’esta forma reduir el número de gossos que pateixen en època de falles d’un producte tan nostre com és el pirotècnic.

Aprofitar l’ocasió per dir-los que a la nostra web, http://clubcanxativa.es es troben les fotografies de les tres xerrades així com informació nostra, formularis d’alta i baixa de la plataforma, calendari d’activitats, entre altres coses.
Esperem merèixer la seua atenció i que puguen donar difusió de l’activitat sobre la por dels gossos als coets.

Club Can Xàtiva

Comparteix

Icona de pantalla completa