Diari La Veu del País Valencià
Xarrada sobre la vida i l’obra de Santa Teresa a Biar
Xarrada sobre la vida i l’obra de Santa Teresa de Jesús en el V Centenari del seu naixement

El proper dimecres 4 de març a partir de les 20:30 h. tindrà lloc als salons parroquials de la Casa Abadia de la Parròquia de Ntra. Senyora de l’Assumpció de Biar una xarrada quaresmal en torn a la figura de Santa Teresa de Jesús, amb el títol “Teresa de Jesús: vida activa, contemplativa, mestra d’oració”. La xarrada es farà a càrrec de Josefina Molina, i amb la presentació de José Manuel Bascuñana Burgos com a retor de Biar.

L’acte té el seu motiu en el V Centenari del naixement de Santa Teresa, que es commemora el 28 de març de 2015 a Àvila, ciutat natal de la Santa.

L’entrada a l’acte és lliure.

Teresa de Jesús

Teresa de Cepeda y Ahumada (Àvila, 1515 – Alba de Tormes, 4 d’octubre de1582), també coneguda com a Santa Teresa de Jesús o Santa Teresa d’Àvila, fou una monja carmelita, reformadora de l’orde carmelita amb la fundació de les carmelites descalces i els carmelites descalços i autora d’obres de gran valor teològic, místic i literari. Fou elevada als altars el 12 de març del 1622 pel Papa Gregori XV i Pau VI la va proclamar Doctora de l’Església.

Comparteix

Icona de pantalla completa