Diari La Veu del País Valencià
21a Edició Mercarrock a Alcàsser
Quan un Festival compleix la seua 23a edició cal tindre’l en compte, i mes quant aquest esta promogut per una xicoteta entitat com es una Falla de la localitat d’Alcàsser (Falla del mercat)

Podem considerar el MERCARROCK un xicotet reducte cultural, en el qual any rere any des del 1995 mai no ha faltat a la seua cita, a pesar que el camí i els mitjans últimament no han sigut els més idonis.

Intentant portant sempre una proposta musical dirigida per al public més jove i inquiet, i considerant la musica, i mes concretament el rock amb totes les seues vessants, com una dels millors exponents actius de la cultura.

Tornant la vista enrere, el MERCAROCK ha comptat amb quasi tota l’amalgama de tendències musicals, bandes mítiques com Barón Rojo, Tachenko, Graham Fosters Blues Band, El Niño Gusano.. així com per l’aposta de música i grups valencians com Obrint Pas, Bajoqueta Rock, Rana Mariana, Mediterranean Roots, Arròs Caldos etc..

Aquest any comptaran ambla presencia de SVATERS, la veterana banda d’Alcàsser esta preparant disc per 2015 i estrenarà una mostra dels nous temes que el formaran.

FUNKIWIS la banda revelació del moment ens presenta “Nadie al Volante”, un colp a la taula a l’actual panorama musical que de segur no deixarà a ningú indiferent, amb una barretxa de Funk-Rock-Hip Hop i Fussió.

JULIO MALOA & LukScracth, presentant el seu treball “Mientras duermes”, projecte paral·lel de Julio, cantant de La Raíz, qui aprofita la parada per composar del reconegut grup de Gandia, per no perdre mà amb el directe i repartir el seu Flow i el Hip-Hop pels nostres escenaris.

El concert tindrà lloc el pròxim dimarts 17 de març, a la plaça del mercat d’Alcàsser. 23:30h.

Cal recordar que es un acte totalment gratuït i comptarà amb barra a preus populars.

Comparteix

Icona de pantalla completa