Diari La Veu del País Valencià
La colla Bascollà organitza el seu octau Bascollà Rock
La colla Bascollà organitza el seu octau Bascollà Rock en les festes de la Magdalena, convertint-se en tot un referent.
“Aquest any hem fet una aposta decidida pels artistes locals, amb l’intenció de promoure la cultura de les nostres comarques”, ha dit el president de la colla, Jordi Olucha.

El president de la colla Bascollà, Jordi Olucha, ha declarat que “aquest any farem una aposta decidida per promoure els artistes locals i de les nostres comarques. L’organització del VIIIé Bascollà rock, i la bona acollida que té de la gent ens fa pensar que ens estem convertint en un autèntic referent en les festes de la Magdalena.”

La colla Bascollà situada en el número sis del carrer Lagasca, ofereix les seues actuacions en la plaça situada darrere de Sanitat.

DISSABTE 7 (Primer dia del VIIIé Bascollà Rock)

A les 20:00h actuació de The Veterans, “banda del Grau de Catelló, ens oferiran les millors cançons de rock i blues.”

A les 23:45 revetlla amb Orquestra ALABAMA, “per octau any consecutiu, l’Alabama, tornà a la Bascollà, una cita ineludible, amb l’orquestra més popular de les nostres comarques”.

DIJOUS 12

A les 18:00h actuació de Trobadorets, “artistes locals, que estan triomfant amb el seu espectacle musical per a xiquets.”

DISSABTE 14, (Segon dia VIIIé Bascollà Rock)

A les 20:00h actuació de El Sombrero de Color, “Els castellonecs venen per primera vegada a l’escenari de la colla Bascollà.”

A les 22:15H Actuació de la Muixeranga de Castelló.

A les 23:45h revetlla amb a Kinky Band, “la tornada més espera a l’escenari Bascollero, la Kinky Band tornen després de molts èxits aconseguits a un dels escenaris que els va veure nàixer.”

“En conclusió, tot el necessari per gaudir d’unes festes populars i de carrer”, ha acabat dient el president de la Bascollà.

Comparteix

Icona de pantalla completa