Diari La Veu del País Valencià
Trobada de dones en lluita de La Safor
“Els nostres drets els conquistem”

-CGT La Safor organitza, per al 8 de març, una trobada de dones que participen en diferents col·lectius per defensar els seus drets.

-L’encontre comptarà amb el testimoni de dones de la PAH Safor, activistes del Cau del Llop i de veus feministes del moviment estudiantil i sindical.

-El cantautor “Liduard” tancarà l’esdeveniment amb una actuació en directe.

“En un temps de retallades i repressió, aquelles que lluiten, que estan patint les conseqüències de la crisi-estafa de forma més dura, les dones, han de donar el seu testimoni. I nosaltres, des del grup de dones de CGT La Safor, hem volgut visibilitzar-les, com un homenatge a les dones lluitadores, en un dia de reivindicació, com ha de ser el 8 de març, i en el que elles són exemples que poden inspirar-nos a l’hora d’aconseguir que les coses canvien”, explica Amparo Botella, Secretària de la Dona de CGT-PV.

Així expliquen des de CGT la proposta que, des del grup de dones de l’organitzció sindical, han gestat per al pròxim diumenge. Un programa que arrancarà abans, dissabte 7 de març, amb el desenvolupament d’un “Taller de Llenguatge No sexista”, a càrrec de l’Agent d’Igualtat Yanira Hermida. L’activitat es desenvoluarà a partir de les 10,30 hores, a la seu del sindicat a Gandia (C/Pintor Sorolla, 39) i està oberta a totes les persones que estiguen interessades, que hauran d’apuntar-se enviant, durant aquesta setmana, un correu electrònic a [email protected]

Per altra banda, diumenge 8 de març, tindrà lloc la Trobada de dones en lluita de La Safor. Encontre que comptarà amb el testimoni de dones de la PAH Safor, activistes del Cau del Llop, veus feministes del moviment estudiantil i sindical. “L’objectiu és reivindicar el paper de les dones en la lluita social que, en un moment de retallades en els drets més fonamentals, s’enfronten a un agreujament de les desigualtats existents”, expliquen des de CGT La Safor. “I és que, com confirmen distints estudis socials, les dones són les que més estan patint les conseqüències de la crisi, a nivell laboral, social, econòmic i personal”, conclouen.

L’encontre es desenvoluparà a la Plaça del Rei Jaume I de Gandia, a partir de les 12 hores i durarà fins les 14 hores. “A més, després d’escoltar els testimonis de lluita de les participants, tindrem una jam poètica, en la que es declamaran poemes per totes les persones que així ho desitgen. I, per a tancar el matí, comptarem amb la participació del cantautor de Benipeixar “Liuard” que posarà la seua música i les seues lletres al servei d’una jornada reivindicativa dels drets, en igualtat, de totes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa