Diari La Veu del País Valencià
El Mocador guanya el Premi Josep Maria Francés
El Mocador més pedagògic
El Mocador guanya el Premi Josep Maria Francés, otorgat per la Falla Santa Anna, al millor contingut didàctic publicat en un llibret de Falla. “Aigua Va, Aigua ve” de Carles Cano i Sento Llobell.
L’Associació Cultural Falla El Mocador dona un pas més en la seua involucració en la societat i ha compartit amb tots els col·legis i instituts del municipi el seu llibret, com explica Hugo Morte (Coordinador del LLibret) “cal apostar per que els llibrets i el seu contingut puguen arribar a tots els àmbits possibles i no sols quedar-se en el simple fet de que és un anuari festiu, cal potenciar-lo i poder apropar-lo a lloc on abans no era habitual treballar, pedagògicament, amb un llibret com poden ser ara els coles i instituts” conclou Morte.
En este sentit tenim dos casos on ja s’està utilitzant el llibret de El Mocador, un és al CEIP Balabre, de Sagunt, i l’altre al IES Ximen d’Urrea, de l’Alcora. “Els actuals avanços tècnics i que moltes comunitats educatives ja tenen en les seues aules pissarres digitals afavorim a que els docents tinguen més continguts digitals per tal de poder apropar a la xicalla el món de les falles o en el nostre cas el món de la sostenibilitat com parlem en la part infantil del llibret” explica Morte.

El llibret el podeu trobar ací issuu.com/elmocador i ací slideshare.net/elmocador

Comparteix

Icona de pantalla completa