Diari La Veu del País Valencià
Bramant Teatre amb Ximo Flores a Alcoi
Bramant Teatre amb Ximo Flores revisen el clàssic d’Ibsen ‘Casa de Muñecas’

El Teatre Calderón d’Alcoi s’ha volgut sumar a la celebració del Dia de la Dona 2015 a la ciutat amb la programació d’un clàssic d’Henrik Ibsen, ‘Casa de Muñecas’. El dramaturg Ximo Flores està al capdavant de la direcció en aquesta producció conjunta de Bramant Teatre i CulturArts Teatre i Dansa.

J. Cornelles i X. Flores actualitzen i donen una nova volta a aquest famós text original d’Henrik Ibsen que retrata i explica la història de Nora Helmer, dona feliçment casada que veurà com el seu món idíl·lic pot enfonsar-se si ella no adopta mesures i es reafirma en la seua independència personal i en la capacitat de determinar la seua pròpia existència més enllà del rol encotillat que se li assigna en la societat.

Escrita en 1879 i estrenada en 1880, ‘Casa de Muñecas’ constitueix -com déiem- un reclam per la llibertat femenina, encara que el clam per aquesta, és només una excusa per a reclamar la llibertat de tot individu a prendre la seua vida en mans pròpies.
Cristina Esteve, Jerónimo Cornelles, María Minaya, Miquel Mars, Manuel Puchades i Teresa Crespo són les actrius i els actors que donaran vida als personatges de l’obra del noruec Ibsen.

‘Casa de Muñecas’ es representa al Teatre Calderón d’Alcoi aquest dissabte 7 de març a les 20 hores de la vesprada. Les entrades, a 8 i 10 euros, es poden adquirir a la taquilla del mateix Calderón o a través de la web www.InstanTicket.es
>

Comparteix

Icona de pantalla completa