Diari La Veu del País Valencià
València – Taula redona sobre l’educació superior
LA MAREA UNIVERSITÀRIA ORGANITZA UNA TAULA REDONA SOBRE L’EDUCACIÓ SUPERIOR AMB REPRESENTANTS DELS DIFERENTS GRUPS POLÍTICS

– L’acte tindrà lloc el pròxim dimecres, dia 11, a les 18.00, en l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i CC. de l’educació.
– Acudiran representants de Compromís, EUPV, PSPV, Podem-València i UPyD

(06.03.2015) Amb motiu de les últimes reformes aprovades pel Ministeri d’Educació que encapçala José Ignacio Wert, conegudes sobretot pel canvi de plans d’estudi cap al model “3+2”, la plataforma Marea Universitària ha organitzat una taula redona convocant a tots els grups polítics amb l’objectiu de tractar i debatre aquests canvis educatius.

L’acte, que estarà moderat per la Sindica de Greuges, Elena Grau Almero, tindrà lloc a les 18:00 h. Del dia 11 de març en l’Aula Magna de la facultat de Filosofia i CC de l’Educació. Després d’una ronda d’exposició i debat per part dels ponents, es permetrà la intervenció del públic mitjançant un torn obert de paraula.

Els representants dels partits polítics que formaran la Taula rodona seran els següents: Jordi Juan (catedràtic de Matemàtiques i Alcalde de Tavernes de la Valldigna per Compromís), Adoración Guamán (professora titular de Dret del treball a la UV, i candidata al senat per EUPV), Miquel Soler (secretari d’Educació del PSPV), Jaime Paulino (Secretari General de Podem-València i investigador de la UV) i Raimundo García Olcina (professor titular de la UPV i Responsable d’Acció política i programa de UPyD). Tant el PP com Ciutadans, de moment, han rebutjat la proposta de participació.

L’acte està destinat a conèixer quin és exactament el punt de vista i les mesures programàtiques d’aquestes formacions entorn de l’Educació Superior, i la seua valoració de les causes i conseqüències de les reformes projectades pel Ministeri. En finalitzar l’acte es llegirà el manifest de la Marea Universitària i s’entregarà als representats polítics una taula reivindicativa de mesures consensuades per l’estudiantat amb l’objecte que siguen integrades en els seus respectius programes electorals.

La Marea Universitària convida a assistir i participar en l’acte a tots aquells interessats en les implicacions de les reformes educatives aprovades, tant en allò que respecta al model de finançament, com en l’estat en què queden els continguts dels nous plants d’estudi.

Comissió de programa de la marea Universitària.

Comparteix

Icona de pantalla completa