Diari La Veu del País Valencià
Primera campanya de recollida d’aliments per a la protectora d’animals de Benidorm
Compromís Los Verdes posem en marxa una campanya per a la recollida d’aliments, des de les ocelleries i clíniques veterinàries col·laboradores com a punts de recollida, per als gossos i gats que cuiden a la protectora d’animals de Benidorm (SPAP). Pilar i Bea, les seues encarregades voluntàries, acullen els gossos i gats abandonats o malferits del nostre municipi, funció que el nostre ajuntament hauria de fer, o almenys cooperar més amb els voluntariats, segons assenyala la Llei 4/1994, de 8 de juliol, de protecció dels animals de companyia.

Des del 9 al 31 de març, aquells que vulguen col·laborar en aquesta campanya poden portar, o adquirir, qualsevol tipus de menjar per a gossos o gats (pinso, llaunes, etc.) als establiments col·laboradors. També es podran aportar joguets com pilotes o ossos masticables, o qualsevol eina que puguen aprofitar. Passat el termini, es recollirà tot el que s’ha donat en els establiments col·laboradors i es lliurarà a la protectora per al seu emmagatzematge i repartiment entre els gossos i gats del centre. D’esta manera, se’ls ajudarà, principalment, en la seva alimentació.

Els establiments col·laboradors als quals es pot portar o comprar el menjar són: Mascotas Paraíso, Clínica Veterinaria CostaBlanca, Pajarería Canet, Clínica Veterinaria Europa, Hospital Veterinario Marina Baixa, Como el perro y el gato, Clínica Veterinaria CasaGrande, Caraby, Clínica Veterinaria El Rincón, Hobby Zoo, Kiwoko, L’ anouer, Clínica Veterinaria La Cala, La Clínica de Marina y Ladridos. A més, esta campanya està sent patrocinada pels 40 Principals de Benidorm.

Esta campanya de conscienciació és una acció més de Compromís Los Verdes, en el seu treball per i per a la protecció i conservació dels animals, que completa les nombroses iniciatives a favor recollides en el nostre programa. Com la creació d’un nucli zoològic (recinte dedicat a la cura, cria i venda o donació d’animals domèstics, contemplant també la regulació, creació i el registre d’animals no censats), moció que Compromís per Benidorm presentar el setembre de l’any passat l’ajuntament de Benidorm, o com la iniciativa de declarar Benidorm municipi antitaurí.

Comparteix

Icona de pantalla completa