Diari La Veu del País Valencià
Alcoi – Concert Xitxarra i Sofia Molto al CCOM Recordant poemes d’Ovidi
Divendres 13 de març a les 20:00h tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor un concert de Xitxarra i Sofia Moltó en record i homenatge a Ovidi Montllor. Xitxarra ens presentarà 10 cançons sobre els primers poemes d’Ovidi, als quals han posat música pròpia, barreja de blues, cançó i rock. En el concert que han anomenat Recordant poemes d’Ovidi podrem gaudir de la col·laboració de Sofia Moltó com a cantant.

En l’any 2001 uns companys de treball van decidir compartir una mateixa afició per la música, després d’alguns canvis inicials el grup es consolida en un quinteto, quatre d’ells Alcoians i un Ibense, amb l’única intenció de crear cançons i fer música. Una vegada tinguda la base, entre tots obtenen un peculiar so que pot escoltar-se en el seu primer CD gravat que du el títol de Xec-Xec-Xec, encara que ja conten amb un bon nombre de cançons per a poder editar un altre treball discogràfic.

La seu musica és una barreja entre la música de la nostra terra (cantautors, tradicional, etc) i la música anglo-americana (rock clàssic, blues, country, etc.), ells componen els seus temes i les lletres sarcástiques dels seus temes. Un rerefons crític acompanyat pel so rockero que treuen a escena sempre que poden. Van a pas lent, però sense pausa, sempre gaudint dels assajos i els seus concerts.

– Dia: 13 de març de 2015
– Hora: 20:00h
– Lloc de l’event: Centre Cultural Ovidi Montllor (C/Vistabella, 8 – 03802 Alcoi)
– Nom: Concert de Xitxarra i Sofia Molto “Recordant poemes de l’Ovidi”

Comparteix

Icona de pantalla completa