Diari La Veu del País Valencià
La Colla Verda: Visita a la Finca de Penya
La Colla Verda, el grup de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró, organitza este dissabte, 14 de març, l’última visita guiada de l’hivern a la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya, un dels gran tresors naturals de la Marjal d’Almardà-Almenara. La cita consistirà a recórrer els nous itineraris de la reserva i, a més a més, descobrir la Casa Penya, el futur centre d’educació ambiental de la Marjal d’Almardà.
Esta jornada inclourà també una activitat de voluntariat ambiental per a continuar embellint este lloc estratègic de la Marjal d’Almardà. Concretament, es realitzarà una plantació de lliris grocs (Iris pseudoacurus) en el canal de la Casa Penya.
Per a participar en esta convocatòria, que començarà a les 10:00 hores a la Casa Penya, només has d’enviar un correu electrònic a [email protected] o telefonar pel matí al 962 690 854.
I recorda que esta primavera la Colla Verda programarà noves visites i noves activitats a la Finca de Penya. T’esperem!!!

Comparteix

Icona de pantalla completa