Diari La Veu del País Valencià
Presentació de llibre ‘Paraules en Xarxa’ a Castelló de la Ribera
El proper 20 de març, a la sala d’actes de l’Obrera de Castelló de la Ribera, a les 20 hores, es presentarà un llibre que recull paraules i expressions rescatades de l’oblit, Paraules en xarxa.

L’autor forma part del grup Rescatem paraules de l’oblit on, a través d’una coneguda xarxa social, s’arrepleguen paraules dites entre amics, coneguts i desconeguts.

Juli Jordà Mulet, l’editor i coordinador, ens comenta: “Al cap d’un temps de funcionar el grup, em vaig adonar que ja havíem dit milanta paraules i que calia fer-ne un recull i donar-lo a conéixer. Pel desembre de l’any passat vam fer un primer dinar de rescatadors en el qual vaig presentar la proposta, proposta que va tindre bona acollida. Així que m’hi vaig posar.

“I per què? Perquè ens entusiasma rescatar paraules, i la idea és que eixes paraules no es perden mai més i l’una darrere de l’altra formen un llibre.

“Un llibre ple de curiositats, dites, receptes de cuina, cançons, records, olors, saviesa popular… i, sobretot, de les paraules que la gent s’estima.

“Un llibre que aplegarà una part de la nostra infància, dels nostres pobles, de la nostra manera d’entendre el món, i amb el qual aprendrem moltes paraules i ens ho passarem d’allò més bé.”

Comparteix

Icona de pantalla completa