Alumnat del Vallès visiten l'Alguer en agermanament cultural

15 març 2015 01:00h
Alumnat del Vallès visiten l'Alguer en agermanament cultural [ÒC l'Alguer]

Dijous 12 de març, una classe de l'Escola Europa International School de Sant Cugat del Vallès (Barcelona), 15 alumnes de setze anys acompanyats de dos professors ha visitat la sede de l'Òmnium Cultural de l'Alguer.

Los representants de l'associació han il·lustrat les diverses activitats de promoció de l'ús de l'alguerés que l'Òmnium Cultural de l'Alguer porta envant, han explicat la situació lingüística de l'Alguer i també han respost a les curiositat que els minyons teniven a damunt de l'alguerés.

Endemés los estudents catalans han pogut encontrar les persones que freqüenten lo Curs d'alguerés de l'associació, han xatxarat amb elles i les han pogudes entrevistar i acullir així material pel documentari a damunt de l'Alguer que estan preparant.

L'Òmnium Cultural de l'Alguer no és segurament nova a aqueix tipo d'encontres amb estudents de Catalunya que venen a l'Alguer per estudiar la peculiaritat lingüística de la nostra ciutat. Una bella experiència d'enriquiment cultural sigui pels joves de Sant Cugat sigui pels algueresos, que han pogut comprovar com, també parlant cada u en la pròpia varietat de català, la comunicació és estada possible i agraïble.


 
next